Wie zijn wij?

Stichting EX IT is op 5 november 1997 opgericht. Zij werkt vanuit een Christelijke identiteit en stoelt haar normen en waarden op het gezag van de Bijbel. Als Christen hebben we een duidelijke opdracht als het om hulp en bescherming van de ‘zwakke’ en ‘verwonde’ in de samenleving gaat. Stichting EX IT bestaat op dit moment uit een bestuur en vaste zelfstandige hulpverleners. De stichting wordt ondersteund door sponsoring, waardoor zij een steunfonds heeft voor confidenten waarvoor de financiën een drempel tot hulpvraag is.

Henriëtte van Nes (h.vannes@stichtingexit.nl)

Henriëtte van NesHenriëtte is afgestudeerd theologe en betrokken geweest bij de oprichting van de Evangelische Theologische Academie (sinds 2011: Evangelisch College). Daar is ze nog steeds parttime werkzaam als docent en verantwoordelijke voor de 3-jarige opleiding Pastorale Hulpverlening.  Werkt twee dagen in de week  (op dinsdag en woensdag) als psychopastoraal hulpverleenster onder stichting EX IT.

Marijne Verbueken

marijne voor exitsiteMarijne is oprichtster van stichting EX IT en al lange tijd werkzaam in de psychopastorale hulpverlening. Ze is afgestudeerd psycholoog en heeft daarnaast verschillende pastorale cursussen en opleidingen gevolgd. Voor EX IT is ze beschikbaar voor workshops.